Empä ole pitkään aikaan kirjoitellut mitään.Ei vaan ole ollut aikaa. Vaikka nyt olin viikon talvilomalla.. Ollaa Jessen ja koirien kanssa ulkona.

Pepillä seuraava näyttelykoitos on  Lappeenrannan pääsiäisnäyttely lauantaina 11.4.09 kehä 8 n.kl 11. Toivotaan et saadaan hyvä tulos sekä hyvä arvostelu. No sen näkee sitten.. Jessekin pääsee mukaan ja ollaan vaan turistina siellä. Ma mennää uudestaan ku pikkusiskoni briardi on kehässä. Pitää men katsoamaan miten pärjää. Ja sit pitää molemmille pojille ostaa uudet ruokakupit ja Artulle uusi nahkahihna. Ne voi katsoa lauantaina valmiiksi ja ma sit ostaa ne.

Ollaa poikien kanssa käyty tunnin lenkillä ku tämä loma. Kyl pojat nauttivat ku saa olla ulkona. Ens viikol pitäis men töihin. Olen itse töissä pitkäperjantaina ja pääsiäispäivänä (su). Pitää sitä jostakin saada rahaa.  Sit pitää vain odotella kesäloman alkua.

2081340.jpgJesse ja Pepi marraskuussa mein takapihalla.

1238824368_img-d41d8cd98f00b204e9800998eArttu ja Pepi riehaantuvat pihalla joka kerta ku sinne pääsevätHymy

Taitaa pojilla olla hieman kevättä rinnassa, ku tuolla tavalla riehaantuvat. On se hyvä et pojilla on hauskaa keskenään. Ja sama meno jatkuu sisällä.