Nyt tulee syksy kun vettä vain sataa. Miun piti haravoida piha,mut ei siitä mitään tullut kun vettä satoi. Pitää siis odotella muuta päivä,jos vesisade loppuisi. Mut sain siivottua sisällä kun Jesse oli Reetalla hoidossa sen aikaa.. Ja pyykkiä sain pestyä koneellisen..ja Jesse auttoi laittamaan pyykit kuivumaan telineelle. Ja sain kuulla mukavan uutisen tänää pikkusiskoltani, että minusta tulee ens vuoden toukokuussa täti. Kyllä se piristi päivää mukavasti... :)

Jesse on jo nukkumassa et saan hänet aamulla ylös ja tarhaan... Siteen odottaa vloppu. Lauantaina saa nukkua pitkään kun ei ole töitä. Kolme lauantait ois vielä töit ni sit ois "joululoma" ansaittu..Meinasin pitää sen 30.12.08-6.1.09 Ja niin on oikein mukavan pituinen loma..Ja sen jälkeen odottelen ensimmäistä talvilomaani, jonka ajettelin pitää 30.3-5.4.09....

Ens kuun alussa 1.11.08 on Pepin erikoisnäyttely,johon on ilmoitettu. JA sit ilmoitan Pepin Helsinkiin joulukuussa.Tässä kuussa tulee muutamat synttärit vietettyä. Ja marraskuussa on Jessen pikkuserkun synttärit ja min kummipojan synttärit. No onhan miun omat synttärit kans ens kuussa.

  1946947.jpg